Pianoles

Als je praat over de piano denken de meeste mensen direct aan klassieke muziek, in sommige gevallen lijkt de piano dan ook een stoffig imago te krijgen. Stichting Muziekonderwijs Schagen weet als geen ander dat de piano eigenlijk een heel veelzijdig instrument is, die in veel muziekstijlen gebruikt wordt.

Keyboardles

Het keyboard is een veelzijdig modern muziekinstrument. In combinatie met de automatische begeleiding klink het net alsof je met een echte band keyboard speelt.

Begeleiden met akkoorden
Nieuw is de cursus begeleiden met akkoorden. In deze cursus leer je je eigen pianobegeleiding te maken aan de hand van een akkoordenschema.
De cursus begeleiden met akkoorden is perfect te gebruiken als je later in een band wil spelen. Ben je zanger of zangeres en wil je jezelf leren begeleiden, dan is deze cursus echt wat voor jou!

De Piano en Keyboard cursussen voeren je geleidelijk langs vele soorten van moderne muziek zoals rock, pop, ballads, blues en hier en daar een vleugje populair klassiek. De lessen zijn zo opgebouwd dat je direct al wat leuks kan spelen.